-
Forvarm stekeovnen til 200 grader
-
Mål opp å gjør klar alle ingrediensene, hakk sjokoladen i grove biter
-
Bland alt det tørre i en bolle, mel, sukker, salt og bakepulver
-
Del smøret i biter og smuldre det inn i melet med hendene til det er helt smuldret opp i melet.
-
Tilsett så sjokoladen og bland inn i melet
-
Ha vaniljeessens oppi eggeplommene og rør i sammen.
-
Ha melk og egg oppi melet og bland forsiktig inn til du får en litt klissete deig. Viktig å ikke jobbe for mye med deigen.
-
Ha litt mel på et bakepapir eller bordet og velv deigen oppå melet.
-
Klapp deigen forsiktig i sammen , ha litt mel på toppen og trykk forsiktig til du får en runding på ca 2 cm i høyden
-
Del den opp som en pizza så du får 8 biter, eventuelt kan du lage to mindre rundinger så du får 16 små stykker.
-
Pensle dem med litt melk før du steker dem midt i ovnen, 200 grader i ca 20 minutter, til de får en fin brunfarge.
-
Smaker like gode kalde som varme.