-
Varm melken og tilsett kaldt vann, når tempen er rundt 40 grader rører du ut gjæren i 1 dl av væsken.
-
Tilsett resten av væsken, rugmel,salt, olje, ost og mesteparten av hvetemelet.
-
Arbeid deigen kraftig i en kjøkkenmaskin i ca 3 minutter.
-
Arbeid inn resten av hvetemelet med hendene til deigen er smidig, jevn og ikke for hard.
-
Dekk bollen og sett til heving et lunt sted i ca 30 minutter.
-
Ta deigen ut av bollen og del den i 3 like store deler, trill dem til pølser som er like lange som stekebrettet (langsiden)
-
Flett brødet, lukk godt i enden.
-
Etterhev under kjøkkenhåndkle i ca 30 minutter
-
Pensle med egg og strø over topping.
-
Stekes på 200 Grader i 20-30 minutter, nedereste rille.
-
Nydelig med litt gulost eller Parmaskinke på, gjerne med en liten dæsj revet Parmesan ost.