-
Kutt løk, paprika, vårløk og chili i små biter og stek med litt smør på middels til svak varme i 15-20 minutter. Rør av og til. Sett til side i en bolle.
-
Forvarm stekeovnen til 180 grader.
-
Ha grønnsakene i bunnen av en ildfast form, tilsett en klatt smør litt salt og pepper, Stek i ovnen 10-15 minutter.
-
I en bolle blander du kjøttdeig,egg, griljermel, krydder, ost og chorizopølse kuttet i terninger,worcheister saus og den stekte løkblandingen. Bland deigen godt i sammen med hendene.
-
Legg deigen på en fjøl og form til en loff.
-
Bland kraft, tomatpure og litt basilikum i sammen til alt er oppløst.
-
Ta grønnsakene ut av ovnen og legg kjøttloffen på toppen av grønnsakene.
-
Legg baconskiver på kryss og tvers over kjøttloffen til den er helt dekket av bacon.
-
Ha over stekefolie og la steke i ca 30 minutter.
-
Ta formen ut av ovnen, fjern folien og tilsett kraftblandingen i formen.
-
Stek videre uten folie i ca 30-45 minutter.
-
Serveres med kokte poteter eller potetmos.