Denne retten har mange navn, den kan spises som en forrett, som middag eller brukes som tilbehør til middag.
Jeg liker å servere denne med litt grønnsaker og en deilig biff ved siden av 🙂

2-4 Prs

    • 5 Bakte poteter
    • krydder eller hvitløksmør eventuelt rent smør
    • stekt bacon i små biterloadedsweetpotatoskins_bacon
    • ost
  1. Bak potetene
  2. Del dem i to når de er ferdig og enda varme
  3. skrap ut innholdet i en bolle, spar litt tykkelse så ikke veggene på poteten blir løvtynne siden poteten skal fylles opp igjen
  4. smør de skrapte halve potetene, og sett dem i stekeovnen til de har fått litt brun farge og skallet ser litt crispy ut ca 230 c
  5. bland innholdet fra poteten med smør og stekt bacon.
  6. fyll opp halvdelene med blandingen
  7. ha ost på toppen
  8. stek i ovnen til osten har smeltet og er fin i fargen

Server med rømme og litt purre på toppen, smaker himmelsk !

NYT !

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar