Gulasj er en Ungarsk rett som er enkel å lage og kjempe god !

Og det finnes sikkert mange måter å lage den på, her er min favoritt 🙂

4-5 prs.

  • 1,5 Kg benfri Storfekjøtt
  • 9 poteter
  • 5 løk
  • 2-3 Røde paprikaerIMG_0215
  • 5 båter hvitløk
  • 4 SS olje
  • 7-8 ss tomatpure
  • 2,5-3 liter kjøttkraft/buljongkraft
  • 1 purre
  • 5 ts paprika pulver
  • 2,5-3 ts tørket oregano
  • 2,5 ts salt
  • 1,5 ts pepper
  1. Brun kjøttet
  2. tilsett løk hvitløk og paprika
  3. la steke 1 minutt
  4. tilsett tomatpure og olje
  5. tilsett krydder
  6. rør rundt
  7. tilsett kraft
  8. tilsett purre og poteter
  9. La småkoke til kjøttet er mørt, 1,5-3 timer

I Ungarn serveres denne retten med Gnochi og Hvitt brød. Kan også spises uten noe til som en gryterett.

NYT!

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar