Deilige Bananlapper – Glutenfrie

Disse deilige Bananlappene passer perfekt til frokost eller kvelds. De smaker helt nydelig og du lager de på 10 minutter. Jeg har laget disse med vanlig mel også og merker egentlig ikke noe forskjell i smak, de er like deilige begge to.

Disse smaker også deilig med litt nugatti på 🙂

Bananlapper - Glutenfrie

Prep Tid 5 minutes
Cook Time 3 minutes
Total Time 8 minutes
Servings 5

  • Du trenger
  • 1 banan
  • 2 dl glutenfri lys melblanding
  • 0,75 dl melk
  • 2 egg
  • 1/2 ss bakepulver
  • 1/3 ts salt
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • 1 ts olje

Slik gjør du

  1. kok bananen i 2-3 minutter til den er brun og myk
  2. Bland det tørre i en bolle
  3. I en annen bolle blander du egg, melk, olje og vaniljeekstrakt, rør godt i sammen
  4. Ha eggblandingen over melblandingen og rør godt i sammen
  5. Skrell og mos bananen og tilsett røren, rør godt i sammen
  6. Stek lappene på en varm takke eller stekepanne
  7. Server med Honning eller sirup og friske bær

Tips

Du kan erstatte glutenfritt mel med vanlig mel om du ønsker, mulig du må ha litt mer eller mindre melk i.
Du kan bruke smeltet smør istedenfor olje om du ønsker.

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.