Matsmart såklart

Har du fått testet ut matsmart enda? Ikke? da bør du ihvertfall ta en titt på denne siden, og se hvilke matvarer som selges med opptil 90% rabatt.

Denne gangen skulle jeg egentlig bare handle sunt, mannen er på slankern og de pleier ha noen billige sunne protein barer og slike ting på siden. Mannen fant disse sunne godteribitene med kokos smak som han kan bruke når mat og søt suget blir stort,så da handlet jeg inn en boks med disse «godsakene» da. Godkjent av hunden også såklart.

Hvis du bruker koden «Spiselise» ved bestilling her på –> Matsmart får du 50 kr rabatt ved kjøp over 350 kr! Koden er gyldig i 1 uke fra og med 20 August 2018 !! (annonselenke)

så fant jeg noen sånn appelsin drikker, 30 stk for 99 kr uten sukker! Jeg smakte på en og den klarte jeg ikke drikke opp, det var absolutt sukkerfritt ihvertfall, og helt uten noen søte elementer, heldigvis likte både mann og barn dem så de forsvant overraskende fort. 

Etter å ha kjøpt meg ferdig med sunne slankende produkter til mannen så oppdaget jeg at de hadde kex, som er verdens beste sjokolade i mine øyne, i tillegg hadde de salte biler og hva er vel bedre enn det? Ja så da havna de oppi handlekurven de også da, jeg er jo tross alt ikke på slankern, og så gjemte jeg de bort slik at de ikke skulle friste resten av huset. Fant også et M&M pålegg som så for fristende ut så det kom visst også med. (det ble godt mottatt av barna forresten, godt jeg bare kjøpte ett glass haha)

Selv om mannen min hater Oliven så tenkte jeg likevel at disse kunne friste nå som han er på slankeren, og siden de kosta en slikk og ingenting så tok jeg med en pakke.. (ligger forøvrig enda uåpen i kjøleskapet) Og Natur Chips, mest fordi det hørtes så sunt ut, ente opp med at jeg spiste de selv. Veldig gode, minnet litt om sørlandschips.

Matsmart kjøper inn mat som matprodusenter av ulike grunner ikke kan selge (f.eks korte / utgåtte best før datoer, bytte av forpakning, varer med skjønnhetsfeil mm) og selger til privatpersoner med kraftig rabatterte priser (20-90% rabatt med en snittrabatt på 50%). Det var også noen varer som var gratis når jeg bestilte, ja gratis, begrenset til 1 pr bestilling så flest mulig får glede av det. Bra for konsumentene som får mer til overs i lommeboken og bra for miljøet da mat som ellers hadde blitt kastet kan spises opp. 1/3 av all mat som produseres i verden kastes, hvorav en stor del kastes helt unødvendig og Matsmarts mål er å bidra til at mindre mat kastes. Hos matsmart har alle mulighet til å gjøre noe bra for miljøet.
I 2017 reddet Nordmenn i samarbeid med Matsmart 58 tonn mat. 

Det finnes en viktig forskjell på best-før-dato og siste forbruksdag. Best-før-dato er kun en anbefaling fra produsentene der de garanterer samme kvalitet på varen som ved forpakning. Det betyr ikke at varen blir dårlig når datoen er passert, og varene kan gjerne holde seg opptil flere år etter passert best-før-dato. Siste forbruksdag derimot brukes gjerne på ferskvarer og dette er varer som kan være en helserisiko å spise dersom det går for lang tid etter at den har passert siste forbruksdag. (kjøtt og sånn) De fleste varene jeg fikk var med skjønnhetsfeil (som jeg knapt kunne se) og med best før dato 2-6 mnd frem i tid. 

Det er heller ingen tulle toll på Matsmart, fraktprisen er 89 kr for varer opptil 20 Kg, og du trenger ikke tenke på tollegrenseavgiften på 350 kr heller da varene kjøpes i Norge, men sendes fra Sverige så her kan man handle så mye man vil.  Det tok ikke mer enn 2-3 dager før jeg kunne hente varene på posten, raskt, enkelt og godt pakket. 

Hvis du bruker koden «Spiselise» ved bestilling her på –> Matsmart får du 50 kr rabatt ved kjøp over 350 kr! Koden er gyldig i 1 uke fra og med 20 August 2018 !! (annonselenke)

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.