Julekonfekt av Marsipan

Marsipan hører julen til her hos oss, her er noen flotte julemarsipan som pynter opp i kakeskålen 🙂 Jeg har brukt ferdigkjøpt Marsipan, hjemmelaget er som regel best men det finnes mange gode kjøpemarsipaner der ute så her er det bare å bruke det du liker best. Veldig enkelt, dekorativt og godt er det 🙂

Julekonfekt av Marsipan
Write a review
Print
Du trenger
  1. 500 g Marsipan
  2. Konditor/matfarge Rød og Grønn
  3. Sukker
  4. Sjokolade
  5. Pynt/strøssel
Slik gjør du
  1. Del Marsipanen i 3 like store deler
  2. Farg den ene delen Rød, den andre Grønn og siste del kan være naturlig farge
  3. Trill deigene ut til 3 like lange pølser og rull dem forsiktig i sammen
  4. Kutt i munnfulle biter og rull dem til baller
  5. Trill noen av ballene i sukker og noen kan du dyppe i smeltet sjokolade og ha litt pynt på toppen
  6. Oppbevares i en tett plastikkboks, helst i romtemperatur (de med sjokoladetrekk kan oppbevares i en kjølig bod eller grønnsakskuffen i kjøleskapet)
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.