Sjokolade og Marshmallow flette

Jeg elsker fersk bakst, lunkent deilig brød fylt med søtt eller salt. Dette deilige flettebrødet fylt med sjokolade og marshmallow er utrolig deilig og nytes best når det er ferskt og lunkent. Ikke er det vanskelig og det tar ikke så veldig lang tid heller. Så er det bare å nyte med et glass iskald melk 🙂

Sjokolade og Marshmallow flette

Stekes midt i ovnen på 180-200 grader i ca 30 minutter.
Prep Tid 40 minutter
Cook Time 30 minutter
Total Time 2 timer 10 minutter
Author Spiselise.no

  • 500 gram hvetemel
  • 1 dl melk
  • 3 dl vann
  • 2/3 pose gjær
  • 1 ts salt
  • 1 ts  sukker
  • 70 gram romtemperert smør
  • 300 gram mørk sjokalde
  • Mini Marshmallows

Slik gjør du

  1. Ha det tørre i en bolle
  2. Tilsett romtemperert smør og kna inn i melblandingen
  3. tilsett væsken litt og litt mens du knar sammen deigen med hendene eller bruker kjøkkenmaskin.
  4. Elt deigen i 5-10 minutter til du har en glatt fin deig som ikke henger fast i fingrene.
  5. Sett til heving i 30 minutter og mens den hever kan du kutte sjokoladen i biter.
  6. Del deigen i tre like store deler, rull til en pølse som er like lang som stekebrettet ditt og kjevle den flat og bred.
  7. Ha i sjokolade og litt marshmallow og rull til en stram pølse.
  8. Gjenta til du har 3 pølser.
  9. Legg pølsene på stekebrettet og flett de i sammen.
  10. Etterhev i 20-30 minutter under et kjøkkenhåndkle på et lunt sted
  11. Pensle med egg og pynt med nøtter om du vil
  12. Stekes midt i ovnen på 180-200 grader i ca 30 minutter.
  13. Serveres lunken med melisglasur

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating





*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.