Kyllingflette

En enkel og deilig kyllingrett, perfekt til lunsj, koldtbord, og også som middag. Serveres med en deilig salat til. 12

Kyllingflette
Write a review
Print
Prep Time
15 min
Cook Time
25 min
Total Time
40 min
Prep Time
15 min
Cook Time
25 min
Total Time
40 min
Ingredienser
  1. Kyllingkjøtt av en hel kylling - kokt eller grillet
  2. 1 boks Tine krem ost urter
  3. 1/3 løk
  4. 1/2 paprika
  5. 1 fedd hvitløk
  6. Krydderblanding til pasta/ kylling
  7. 1 pakke butterdeig
Fremgangsmåte
  1. Forvarm stekeovnen til 220 grader
  2. Kutt løk, paprika og hvitløk i små biter og stek dem blanke i litt olje eller smør. Mos dem med en blender og sett til avkjøling.
  3. Rens kyllingen for bein og skinn, og riv kyllingkjøttet i strimler eller biter
  4. Legg butterdeig platene oppå hverandre og kjevle ut til en leiv på 30-35 cm* 25 cm
  5. Bland kremosten med paprika/løk blandingen og rør godt
  6. tilsett kyllingkjøttet og bland godt.
  7. Legg kyllingblandingen midt på butterdeigen, la det være ca 8 cm igjen i hver ende slik at du kan brette kanten over.
  8. Kutt diagonale striper på ca 2 cm og legg dem over fyllet i flette mønster.
  9. Pensle med egg eller melk
  10. Stekes på 220 grader i 20-25 minutter
  11. Serveres med en deilig salat.
Spiselise http://www.spiselise.no/

Legg inn en kommentar