Knasende god «Crispo» sjokolade

Sjokolade hører julen (og resten av året) til. Disse deilige, knasende crispo sjokoladene lager du på 1-2-3 og blir spist opp minst like fort 🙂

"Crispo" sjokolade

Perfekte til jul eller søndagskaffen
Prep Tid 15 minutter
Cook Time 40 minutter
Total Time 55 minutter
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • Sjokolade i ønsket mengde og smak du kan bruke melkesjokolade, lys eller mørk kokesjokolade. Jeg blandet mørk og lys kokesjokolade.
  • kelloggs Rice Krispies
  • Sjokolade eller silikonformer

Fremgangsmåte

  1. Smelt sjokoladen over vannbad.
  2. Ha rice krispies oppi formene, ca litt over halvfulle.
  3. Fyll på med smeltet sjokolade.
  4. Rør forsiktig i formen med en tannpirker så rice crispen får blandet seg godt inn i sjokoladen.
  5. Ha litt ekstra sjokoladen på toppen for jevn bunn.
  6. Dra over med en kniv eller kakespade for å fjerne overflødig sjokolade og for et jevnt resultat.
  7. Sett til avkjøling i kjøleskapet og popp de deilige bitene ut av formene når sjokoladen har stivnet helt.
  8. Oppbevares i kjøleskapet i lufttett boks eller glass.
  9. Knasende godt !!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating





*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.