Knasende god «Crispo» sjokolade

Sjokolade hører julen (og resten av året) til. Disse deilige, knasende crispo sjokoladene lager du på 1-2-3 og blir spist opp minst like fort 🙂

"Crispo" sjokolade
Perfekte til jul eller søndagskaffen
Write a review
Print
Prep Time
15 min
Cook Time
40 min
Total Time
55 min
Prep Time
15 min
Cook Time
40 min
Total Time
55 min
Ingredienser
  1. Sjokolade i ønsket mengde og smak, du kan bruke melkesjokolade, lys eller mørk kokesjokolade. Jeg blandet mørk og lys kokesjokolade.
  2. kelloggs Rice Krispies
  3. Sjokolade eller silikonformer
Fremgangsmåte
  1. Smelt sjokoladen over vannbad.
  2. Ha rice krispies oppi formene, ca litt over halvfulle.
  3. Fyll på med smeltet sjokolade.
  4. Rør forsiktig i formen med en tannpirker så rice crispen får blandet seg godt inn i sjokoladen.
  5. Ha litt ekstra sjokoladen på toppen for jevn bunn.
  6. Dra over med en kniv eller kakespade for å fjerne overflødig sjokolade og for et jevnt resultat.
  7. Sett til avkjøling i kjøleskapet og popp de deilige bitene ut av formene når sjokoladen har stivnet helt.
  8. Oppbevares i kjøleskapet i lufttett boks eller glass.
  9. Knasende godt !!
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar