Knasende god «Crispo» sjokolade

Sjokolade hører julen (og resten av året) til. Disse deilige, knasende crispo sjokoladene lager du på 1-2-3 og blir spist opp minst like fort 🙂

Du trenger:

  • Sjokolade i ønsket mengde og smak, du kan bruke melkesjokolade, lys eller mørk kokesjokolade. Jeg blandet mørk og lys kokesjokolade.
  • kelloggs Rice Krispies
  • Sjokolade eller silikonformer

Slik gjør du:

  1. Smelt sjokoladen over vannbad.
  2. Ha rice krispies oppi formene, ca litt over halvfulle.
  3. Fyll på med smeltet sjokolade.
  4. Rør forsiktig i formen med en tannpirker så rice crispen får blandet seg godt inn i sjokoladen.
  5. Ha litt ekstra sjokoladen på toppen for jevn bunn.
  6. Dra over med en kniv eller kakespade for å fjerne overflødig sjokolade og for et jevnt resultat.
  7. Sett til avkjøling i kjøleskapet og popp de deilige bitene ut av formene når sjokoladen har stivnet helt.
  8. Oppbevares i kjøleskapet i lufttett boks eller glass.
  9. Knasende godt !!

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar