Brie med daddel chutney og honning

Daddel chutney på brie var veldig godt. Her har jeg brukt Masala Magic sin som har en indisk smak i seg. Den er laget av dadler og tamarind og smaker både søtt og surt. Her får den selskap av både honning og valnøtter, perfekt til kjeks og vin 🙂

Du trenger:

  • En hel brie
  • Daddel Chutney
  • Litt honning
  • Valnøtter
  • Kjeks til å dyppe i osten

Slik gjør du :

  • Forvarm stekeovnen til 170 grader
  • Ha brien på et bakepapir på et stekebrett
  • Lag et kryss på overflaten og stek brien i ca 5 minutter.
  • Løsne forsiktig hver trekant laget av krysset, og fold forsiktig bakover (se bilde)
  • Ha over litt honning, 1-2 ts med daddel chutney og litt valnøtter
  • Stek brien midt i stekeovnen på 170 grader i ca 15- 20 minutter eller til den er helt myk når du trykker på den i siden.
  • Server med dine favoritt kjeks og dypp i vei 🙂

1

2

3

 

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar