Brie med daddel chutney og honning

Daddel chutney på brie var veldig godt. Her har jeg brukt Masala Magic sin som har en indisk smak i seg. Den er laget av dadler og tamarind og smaker både søtt og surt. Her får den selskap av både honning og valnøtter, perfekt til kjeks og vin 🙂

1

2

3

Brie med daddel chutney og honning
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
20 min
Total Time
25 min
Prep Time
5 min
Cook Time
20 min
Total Time
25 min
Ingredienser
  1. 1 hel brie
  2. Daddel Chutney
  3. Litt honning
  4. Valnøtter
  5. Kjeks til å dyppe i osten
Fremgangsmåte
  1. Forvarm stekeovnen til 170 grader
  2. Ha brien på et bakepapir på et stekebrett
  3. Lag et kryss på overflaten og stek brien i ca 5 minutter.
  4. Løsne forsiktig hver trekant laget av krysset, og fold forsiktig bakover (se bilde)
  5. Ha over litt honning, 1-2 ts med daddel chutney og litt valnøtter
  6. Stek brien midt i stekeovnen på 170 grader i ca 15- 20 minutter eller til den er helt myk når du trykker på den i siden.
  7. Server med dine favoritt kjeks og dypp i vei 🙂
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar