Brie med daddel chutney og honning

Daddel chutney på brie var veldig godt. Her har jeg brukt Masala Magic sin som har en indisk smak i seg. Den er laget av dadler og tamarind og smaker både søtt og surt. Her får den selskap av både honning og valnøtter, perfekt til kjeks og vin 🙂

1

2

3

Brie med daddel chutney og honning

Prep Tid 5 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 25 minutes
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 1 hel brie
  • Daddel Chutney
  • Litt honning
  • Valnøtter
  • Kjeks til å dyppe i osten

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 170 grader
  2. Ha brien på et bakepapir på et stekebrett
  3. Lag et kryss på overflaten og stek brien i ca 5 minutter.
  4. Løsne forsiktig hver trekant laget av krysset, og fold forsiktig bakover (se bilde)
  5. Ha over litt honning, 1-2 ts med daddel chutney og litt valnøtter
  6. Stek brien midt i stekeovnen på 170 grader i ca 15- 20 minutter eller til den er helt myk når du trykker på den i siden.
  7. Server med dine favoritt kjeks og dypp i vei 🙂

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.