Soppstuing

Soppstuing er et deilig tilbehør til biff og andre kjøttretter, her har du en enkel men deilig variant.

1

3

Soppstuing
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
15 min
Total Time
20 min
Prep Time
5 min
Cook Time
15 min
Total Time
20 min
Ingredienser
  1. 10-12 sopp - gjerne litt forskjellig. Jeg brukte 3 forskjellige sorter som var tilgjengelig på butikken.
  2. Litt tine kremfløte (1-1,5 dl)
  3. Litt hakket løk
  4. Litt fersk oregano
  5. salt og pepper
Fremgangsmåte
  1. Hvis du har stekt biff så bruker du samme pannen til soppen uten å vaske den så du får med det deilige stekefettet etter biffen
  2. Stek løken to minutter før du tilsetter soppen.
  3. Stek til soppen begynner å krympe å få litt brunfarge (5-7 minutter) rør jevnlig.
  4. Ha oppi en skvett med fløte ,1-1,5 dl + litt fersk oregano
  5. La koke mens du rører av og til til fløten begynner å få karamellfarge.
  6. Smak til med salt og pepper, server med fersk oregano på toppen.
Spiselise http://www.spiselise.no/
Prøv også den deilige Fløtegratinerte poteter med brokkoli

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram 

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar