Soppstuing

Soppstuing er et deilig tilbehør til biff og andre kjøttretter, her har du en enkel men deilig variant.

1

3

Soppstuing

Prep Tid 5 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 20 minutes
Author Spiselise

Ingredienser

  • 10-12 sopp - gjerne litt forskjellig. Jeg brukte 3 forskjellige sorter som var tilgjengelig på butikken.
  • Litt tine kremfløte 1-1,5 dl
  • Litt hakket løk
  • Litt fersk oregano
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Hvis du har stekt biff så bruker du samme pannen til soppen uten å vaske den så du får med det deilige stekefettet etter biffen
  2. Stek løken to minutter før du tilsetter soppen.
  3. Stek til soppen begynner å krympe å få litt brunfarge (5-7 minutter) rør jevnlig.
  4. Ha oppi en skvett med fløte ,1-1,5 dl + litt fersk oregano
  5. La koke mens du rører av og til til fløten begynner å få karamellfarge.
  6. Smak til med salt og pepper, server med fersk oregano på toppen.
Prøv også den deilige Fløtegratinerte poteter med brokkoli

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram 

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.