Tysk Pannekake – Farlig godt

Oj dette var farlig godt, og farlig enkelt….En pannekake er ikke bare en pannekake, denne Tyske pannekaken er noe av det diggeste jeg har smakt på pannekakefronten. Tykk, crispy og smakfull, minner om en krysning av sveler, wienerbrød, pannekaker og arme riddere. Du kan selvsagt toppe den med det du har lyst til om det så er bær, krem, sitronsaft, melis, sjokolade, frukt, nøtter eller iskrem for å nevne noe. Jeg toppet denne med Sjokoladesaus og Salt karamellsaus fra Diplom is sin Istopping serie som jeg nylig oppdaget og digger. Og med melisdryss på toppen. Mmmm så godt det var, blir nok ikke lenge til neste gang denne lages igjen 🙂

1

8

9

6

57

Tyske Pannekaker
Serves 3
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
25 min
Total Time
30 min
Prep Time
5 min
Cook Time
25 min
Total Time
30 min
Ingredienser
 1. 3 egg, romtemperert
 2. 2 dl melk, romtemperert
 3. 75 gram hvetemel
 4. 1/4 ts salt
 5. 1/2 ts bakepulver
 6. 1/4 ts vanilje essens
 7. 3 ss klart smør
Fremgangsmåte
 1. Forvarm stekeovnen til 220 grader
 2. Ha alle ingrediensene unntatt smøret i en blender og miks til det er godt blandet
 3. Varm opp en stekepanne som tåler å settes i stekeovnen, gjerne en jernpanne, på høy varme, tilsett smøret.
 4. Når pannen og smøret er skikkelig varmt heller du i røren. Det skal boble opp langs kantene.
 5. Sett pannen forsiktig inn i stekeovnen og la steke i 20-25 minutter
 6. Ta forsiktig ut av stekeovnen. Den vil synke litt på midten.
 7. Ha på ønsket topping
 8. Klar for servering.
Spiselise http://www.spiselise.no/
Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.