Lise’s suppe med Chorizo pølse og bacon

En nydelig, enkel og mettende suppe perfekt en kald høst eller vinter kveld.  Godt for store og små 🙂 

1

5

Chorizo og bacon suppe

Prep Tid 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 45 minutes
Servings 4
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 7-8 dl vann
  • 4 dl kremfløte
  • 2-3 ss Creme fraiche
  • 1 grønnsaks buljongterning
  • 4 middelsstore poteter
  • 1 liten blomkål
  • 1 liten boks mais
  • 10 sukker erter
  • Salt og pepper
  • 150 g Bacon terninger
  • Noen skiver med Chorizo pølser

Slik gjør du

  1. Kutt poteter i biter og ha i en gryte med vannet og kok opp
  2. Tilsett buljongterningen og la koke i 5 minutter.
  3. Tilsett blomkål kuttet i mindre biter og kok opp
  4. tilsett fløten og la det koke til potet og blomkål er møre.
  5. Mos med en stavmikser, kan godt være litt klumper igjen.
  6. Tilsett mais (nesten hele boksen) og sukkererter og la koke et par minutter, smak til med salt og pepper.
  7. Tilsett creme fraiche, rør godt og la det få et oppkok, trekk vekk fra varmen, klar til servering.
  8. Stek bacon terninger og skiver av Chorizo pølse i en varm panne til det blir litt crispy.
  9. Ha bacon og Chorizo på toppen av suppen før servering.
  10. Kan gjerne servere noe godt brød til, men suppen er mektig nok alene 🙂
Følg meg gjerne på Instagram og Facebook 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.