Lise’s suppe med Chorizo pølse og bacon

En nydelig, enkel og mettende suppe perfekt en kald høst eller vinter kveld.  Godt for store og små 🙂 

1

5

Chorizo og bacon suppe
Serves 4
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
35 min
Total Time
45 min
Prep Time
10 min
Cook Time
35 min
Total Time
45 min
Ingredienser
  1. 7-8 dl vann
  2. 4 dl kremfløte
  3. 2-3 ss Creme fraiche
  4. 1 grønnsaks buljongterning
  5. 4 middelsstore poteter
  6. 1 liten blomkål
  7. 1 liten boks mais
  8. 10 sukker erter
  9. Salt og pepper
  10. 150g Bacon terninger
  11. Noen skiver med Chorizo pølser
Slik gjør du
  1. Kutt poteter i biter og ha i en gryte med vannet og kok opp
  2. Tilsett buljongterningen og la koke i 5 minutter.
  3. Tilsett blomkål kuttet i mindre biter og kok opp
  4. tilsett fløten og la det koke til potet og blomkål er møre.
  5. Mos med en stavmikser, kan godt være litt klumper igjen.
  6. Tilsett mais (nesten hele boksen) og sukkererter og la koke et par minutter, smak til med salt og pepper.
  7. Tilsett creme fraiche, rør godt og la det få et oppkok, trekk vekk fra varmen, klar til servering.
  8. Stek bacon terninger og skiver av Chorizo pølse i en varm panne til det blir litt crispy.
  9. Ha bacon og Chorizo på toppen av suppen før servering.
  10. Kan gjerne servere noe godt brød til, men suppen er mektig nok alene 🙂
Spiselise http://www.spiselise.no/
Følg meg gjerne på Instagram og Facebook 

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar