Karri Kyllinggryte – Knallgod

Nydelig Karri kyllinggryte perfekt en lørdag eller søndag. Som alltid alt i en gryte og inn i ovnen og godgjøre seg et par timer. Servers med ris, salat og noe godt brød 🙂

1

2

3

Karri kyllinggryte

Prep Tid 10 minutes
Cook Time 3 hours 20 minutes
Total Time 3 hours 20 minutes
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 3 dl tine krem fløte
  • 3 dl kyllingkraft av buljong bruk en terning kyllingbuljong
  • 3 kylling fileter - 4-500 gram
  • 100-150 gram aroma sopp eller Champignon
  • 2 charlotte løk
  • 5-6 skiver tørket tomat
  • 2 fedd hvitløk
  • 1-2 vårløk
  • 1,5-2 ss gul karri
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts malt ingefær
  • 1/2 ts gurkemeie
  • 1/2 ts chili

Slik gjør du

  1. I en dyp ildfast form tilsetter du fløten og kraften.
  2. Ha oppi krydderet og rør godt
  3. Tilsett hakkede grønnsaker og sopp og bland godt
  4. Legg oppi kyllingfiletene, dytt dem slik at de går nedi sausen.
  5. Stek på 200 grader i 1,5-2 timer under lokk eller folie
  6. Ta formen ut av ovnen, forsiktig når du fjerner lokket/folien da det kommer varm damp ut.
  7. Bruk to gafler og dra kyllingkjøttet fra hverandre.
  8. bland godt i sammen, klar til servering.
  9. Serveres med ris og godt brød

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.