Karri Kyllinggryte – Knallgod

Nydelig Karri kyllinggryte perfekt en lørdag eller søndag. Som alltid alt i en gryte og inn i ovnen og godgjøre seg et par timer. Servers med ris, salat og noe godt brød 🙂

1

2

3

Karri kyllinggryte

Prep Tid 10 minutter
Cook Time 3 timer 20 minutter
Total Time 3 timer 20 minutter
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 3 dl tine krem fløte
  • 3 dl kyllingkraft av buljong bruk en terning kyllingbuljong
  • 3 kylling fileter - 4-500 gram
  • 100-150 gram aroma sopp eller Champignon
  • 2 charlotte løk
  • 5-6 skiver tørket tomat
  • 2 fedd hvitløk
  • 1-2 vårløk
  • 1,5-2 ss gul karri
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts malt ingefær
  • 1/2 ts gurkemeie
  • 1/2 ts chili

Slik gjør du

  1. I en dyp ildfast form tilsetter du fløten og kraften.
  2. Ha oppi krydderet og rør godt
  3. Tilsett hakkede grønnsaker og sopp og bland godt
  4. Legg oppi kyllingfiletene, dytt dem slik at de går nedi sausen.
  5. Stek på 200 grader i 1,5-2 timer under lokk eller folie
  6. Ta formen ut av ovnen, forsiktig når du fjerner lokket/folien da det kommer varm damp ut.
  7. Bruk to gafler og dra kyllingkjøttet fra hverandre.
  8. bland godt i sammen, klar til servering.
  9. Serveres med ris og godt brød

2 Comments

  1. Dette så knallgodt ut, jeg liker dessverre ikke løk, men jeg skal bruke løkpulver og prøve meg på en slags versjon av denne likevel 🙂 Har troa!

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating





*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.