Karri Kyllinggryte – Knallgod

Nydelig Karri kyllinggryte perfekt en lørdag eller søndag. Som alltid alt i en gryte og inn i ovnen og godgjøre seg et par timer. Servers med ris, salat og noe godt brød 🙂

1

2

3

Karri kyllinggryte
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
3 hr 20 min
Total Time
3 hr 20 min
Prep Time
10 min
Cook Time
3 hr 20 min
Total Time
3 hr 20 min
Ingredienser
  1. 3 dl tine krem fløte
  2. 3 dl kyllingkraft av buljong (bruk en terning kyllingbuljong)
  3. 3 kylling fileter - 4-500 gram
  4. 100-150 gram aroma sopp eller Champignon
  5. 2 charlotte løk
  6. 5-6 skiver tørket tomat
  7. 2 fedd hvitløk
  8. 1-2 vårløk
  9. 1,5-2 ss gul karri
  10. 1 ts salt
  11. 1/2 ts malt ingefær
  12. 1/2 ts gurkemeie
  13. 1/2 ts chili
Slik gjør du
  1. I en dyp ildfast form tilsetter du fløten og kraften.
  2. Ha oppi krydderet og rør godt
  3. Tilsett hakkede grønnsaker og sopp og bland godt
  4. Legg oppi kyllingfiletene, dytt dem slik at de går nedi sausen.
  5. Stek på 200 grader i 1,5-2 timer under lokk eller folie
  6. Ta formen ut av ovnen, forsiktig når du fjerner lokket/folien da det kommer varm damp ut.
  7. Bruk to gafler og dra kyllingkjøttet fra hverandre.
  8. bland godt i sammen, klar til servering.
  9. Serveres med ris og godt brød
Adapted from Oppskrift på Nanbrød finner du her
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar