Paprika svinegryte

En deilig smakfull svinegryte servert med ris og salat. Alt i en panne og inn i ovnen hvor det skal kose seg 2-3 timer. Perfekt på en søndag 🙂

Du trenger:

  • 4 svinekoteletter eller nakkekoteletter
  • 1 rød løk
  • 2 små vårløk
  • 1 rød paprika
  • 2 charlotte løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 liten boks tine krem fløte
  • 1 boks creme fraiche
  • 2 ss paprika pulver
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ts spisskummen
  • 1 ts salt
  • 1 ts sortmalt pepper
  • Basmati Ris

1

Slik gjør du:

  • kutt vekk ben og fett på kotelettene og stek dem et par minutter på hver side på middels varme.
  • Bland fløte og cremefraiche i en dyb ildfast form, bland godt med en gaffel.
  • Tilsett krydder og bland godt
  • Tilsett opphakkede grønnsaker og bland godt
  • legg oppi kotelettene
  • Ha på lokk eller folie og stek på 180 grader i 2-3 timer
  • Ta formen ut av ovnen, det vil nå se klumpete og rart ut, rør i sausen med en gaffel så vil den bli klumpefri og se bedre ut.
  • Dra i kotelettkjøttet med to gafler til alt er strimlet og bland godt i sammen med sausen. nå er den perfekt.
  • Serveres med kokt ris og salat
  • Kjempegodt 🙂

2

3

Følg meg og bli bedre kjent med meg på Instagram og Facebook 🙂

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar