Paprika svinegryte

En deilig smakfull svinegryte servert med ris og salat. Alt i en panne og inn i ovnen hvor det skal kose seg 2-3 timer. Perfekt på en søndag 🙂

12

 

3

Paprika svinegryte
Serves 4
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
5 hr
Total Time
5 hr 10 min
Prep Time
10 min
Cook Time
5 hr
Total Time
5 hr 10 min
Ingredienser
  1. 4 svinekoteletter eller nakkekoteletter
  2. 1 rød løk
  3. 2 små vårløk
  4. 1 rød paprika
  5. 2 charlotte løk
  6. 2 fedd hvitløk
  7. 1 liten boks tine krem fløte
  8. 1 boks creme fraiche
  9. 2 ss paprika pulver
  10. 1 ts chilipulver
  11. 2 ts spisskummen
  12. 1 ts salt
  13. 1 ts sortmalt pepper
  14. Basmati Ris
Slik gjør du
  1. kutt vekk ben og fett på kotelettene og stek dem et par minutter på hver side på middels varme.
  2. Bland fløte og cremefraiche i en dyb ildfast form, bland godt med en gaffel.
  3. Tilsett krydder og bland godt
  4. Tilsett opphakkede grønnsaker og bland godt
  5. legg oppi kotelettene
  6. Ha på lokk eller folie og stek på 180 grader i 2-3 timer
  7. Ta formen ut av ovnen, det vil nå se klumpete og rart ut, rør i sausen med en gaffel så vil den bli klumpefri og se bedre ut.
  8. Dra i kotelettkjøttet med to gafler til alt er strimlet og bland godt i sammen med sausen. nå er den perfekt.
  9. Serveres med kokt ris og salat
  10. Kjempegodt 🙂
Spiselise http://www.spiselise.no/
Følg meg og bli bedre kjent med meg på Instagram og Facebook 🙂

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar