Cottage Cheese Denise Rundstykker

I helgen var jeg og besøkte bestisen min Denise som bor i Oslo, og hun laget da disse nydelige rundstykkene til meg. Nå er ikke jeg en lav karbo jente akkurat men disse var virkelig gode og saftige. I tillegg er de jo kjemperaske å lage da de ikke skal heves så de er jo perfekte å lage til lørdag eller søndags frokosten. I tillegg er de sunne og veldig mettende. Så disse anbefales på det varmeste.

Her har jeg filmet bestisen min mens hun smekker de sammen til frokosten. Hvis det ser ut som hun bare har to egg oppi fra starten så stemmer det, hun glemte at det skulle være 4 så de kom oppi noen sekunder senere 🙂

 

Cottage cheese Denise rundstykker

Prep Tid 5 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 25 minutes
Servings 10
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 400 gram Cottage cheese - mager eller vanlig
  • 4 egg
  • 2 ts bakepulver
  • 1/4 ts salt
  • 7 dl store havregryn - bruk glutenfritt for glutenfri variant

Slik gjør du

  1. Ha alt unntatt havregryn i en bolle og miks godt med en stavmikser til klumpene er ute
  2. tilsett halvparten av havregrynet og bland godt inn med en skje eller gaffel, tilsett resten og bland godt i sammen
  3. Form til 10 ca like store boller og sett på et bakepapirkledd stekebrett
  4. stekes midt i ovnen på 200 grader i 20 minutter

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.