Cottage Cheese Denise Rundstykker

I helgen var jeg og besøkte bestisen min Denise som bor i Oslo, og hun laget da disse nydelige rundstykkene til meg. Nå er ikke jeg en lav karbo jente akkurat men disse var virkelig gode og saftige. I tillegg er de jo kjemperaske å lage da de ikke skal heves så de er jo perfekte å lage til lørdag eller søndags frokosten. I tillegg er de sunne og veldig mettende. Så disse anbefales på det varmeste.

Her har jeg filmet bestisen min mens hun smekker de sammen til frokosten. Hvis det ser ut som hun bare har to egg oppi fra starten så stemmer det, hun glemte at det skulle være 4 så de kom oppi noen sekunder senere 🙂

 

Cottage cheese Denise rundstykker
Serves 10
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
20 min
Total Time
25 min
Prep Time
5 min
Cook Time
20 min
Total Time
25 min
Ingredienser
  1. 400 gram Cottage cheese - mager eller vanlig
  2. 4 egg
  3. 2 ts bakepulver
  4. 1/4 ts salt
  5. 7 dl store havregryn - bruk glutenfritt for glutenfri variant
Slik gjør du
  1. Ha alt unntatt havregryn i en bolle og miks godt med en stavmikser til klumpene er ute
  2. tilsett halvparten av havregrynet og bland godt inn med en skje eller gaffel, tilsett resten og bland godt i sammen
  3. Form til 10 ca like store boller og sett på et bakepapirkledd stekebrett
  4. stekes midt i ovnen på 200 grader i 20 minutter
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar