Gulrotkake med sjokolade på 5 minutter

Krus kake laget i mikroovnen er blitt mer og mer populært. En slik kake er verken dårligere eller bedre enn en tradisjonelt stekt kake, den er annerledes og god på sin måte. I tillegg er den jo veldig rask å lage, så om man har lyst på noe godt å søtt litt kjapt så er denne kaken helt perfekt. Den kan serveres med ostekrem, melisglasur eller pisket krem på toppen.

1a2a

 

Gulrotkake med sjokolade på 5 minutter
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
2 min
Total Time
7 min
Prep Time
5 min
Cook Time
2 min
Total Time
7 min
Ingredienser
  1. 2 ss olje
  2. 2 ss brunt sukker
  3. 1 egg
  4. 1 ss melk
  5. 1/2 ts vanilje essens
  6. 4 ss hvetemel
  7. 1/2 ts bakepulver
  8. 1 klype salt
  9. 1/3 ts malt kanel
  10. 2 ss revet gulerot
  11. 1 ss sjokoladesmelt/ sjokoladechips
Topping
  1. fløteKrem, melisglasur eller ostekrem
Slik gjør du
  1. I en bolle blander du olje, sukker, egg og vanilje essens, piskes godt i sammen.
  2. Tilsett så mel, bakepulver, salt og kanel og rør godt til røren er fri for klumper.
  3. Tilsett gulrot og sjokolade, bland inn i røren.
  4. Fyll røren i en kaffe kopp eller lignende, viktig at den har litt høyde.
  5. Stek i mikroovnen på 800 W i 1 minutt og 30 sekunder
  6. Serveres varm/lunken med ønsket topping.
  7. Kjempegodt 🙂
Spiselise http://www.spiselise.no/
#gulrotkake #mugcake #kakeimikroovnen

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar