Mellombar med Sjokolade og Peanøttsmør

Disse mellombarene er kjempegode og perfekte som et lite mellom måltid. Enkle og raske å lage, holder seg i 5-7 dager i en tett boks i kjøleskapet.

1a

2a3a

5

6

Mellombar med sjokolade og peanøttsmør
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
30 min
Total Time
40 min
Prep Time
10 min
Cook Time
30 min
Total Time
40 min
Ingredienser
  1. 110 gram skolda mandler
  2. 70 gram store havregryn
  3. 15 gram rice crisp
  4. 3 ss Chia frø
  5. 1/4 ts maldon havsalt
  6. 13 dadler - store ferske dadler
  7. 1,5 ss lønnesirup
  8. 1 ts vanilje essens
  9. 190 gram grovt peanøttsmør
  10. 90 gram mørke sjokoladechips eller sjokoladesmelt chips
  11. avlang form som er 35*23-25 cm
Slik gjør du
  1. Forvarm stekeovnen til 160 grader
  2. finhakk mandlene, eller kjør de i blenderen til det er små biter
  3. Blend havregrynene kjapt i blenderen, 3-4 sekunder
  4. Ha mandler og havregryn i en bolle og bland
  5. Ta steinene ut av dadlene og ha dem i blenderen sammen lønnesirup og vanilje essens, blend til dadlene er i små biter.
  6. Ha blandingen oppi bollen med gryn og mandler
  7. tilsett resten av ingrediensene og bland godt med en sleiv
  8. Ha bakepapir i bunnen av en ildfast form og klem deigen ut i formen, pass på at kantene blir rette.
  9. Stekes midt i ovnen i 25-30 minutter
  10. La avkjøle 10-15 minutter før du skjærer dem i biter.
  11. La avkjøles helt
  12. Oppbevares kjølig i lukket boks, holder seg i 5-7 dager.
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar