Fløtegratinerte Chips

Jeg er veldig glad i fløtegratinerte poteter, så her om dagen testet jeg å fløtegratinere chips, og det ble kjempegodt! I tillegg er det jo veldig raskt å lage og trenger ikke så lang steketid. Vi hadde det til entrecote og det var perfekt tilbehør.  Så hvis du er «lei» av fløtegratinerte poteter som tilbehør så prøv denne vrien en dag 🙂

1

2

3

Fløtegratinerte Chips
Serves 2
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
15 min
Total Time
20 min
Prep Time
5 min
Cook Time
15 min
Total Time
20 min
Ingredienser
  1. 170g Sørlandschips - Disse chipsene er hardere og sprøere enn vanlig maarud chips. Bruk Sørlandets eller noen som er i samme kategorien.
  2. 1 fedd hvitløk - revet
  3. Litt pepper og rød paprika krydder
  4. 2-2,5 dl tine kremfløte
  5. litt revet ost eller noen revet osteskiver.
Slik gjør du
  1. Ha chipsene i en ildfast form
  2. Ha over fløte, krydder og revet ost
  3. Stekes på 200 grader i ca 12-15 minutter
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar