Fløtegratinert fisk med ost og Crème fraîche

Fisk trenger ikke å være kjedelig, denne fløtegratinerte fisken er kjempegod og så enkel å lage. En kjempegod middag på en halvtime 🙂

Du trenger: (gir 4-6 porsjoner)

  • 4 Laks eller ørret fileter og 3-4 torskeloin
  • 1 ts Crème fraîche pr filet
  • 1,5- 2 dl tine kremfløte
  • Litt revet mozarella ost
  • salt og pepper
  • sitron pepper
  • Asparges topper
  • Asparges bønner (frosne)
  1. Ha fisken i en ildfast form ca 23*27 cm, ha over krydder og legg så en ts Crème fraîche oppå hver fiske filet.
  2. Fordel asparges toppene og asparges bønnene i formen og over fisken.
  3. Ha over fløten og tilslutt revet ost
  4. Stek på 200-220 grader i ca 20-25 minutter

Tilbehør:

  • Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat
  • Brokkoli og kokte gulerøtter
  • Agurksalat og rømme
  • Eventuelt litt smeltet smør som saus

1

2

4

 

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar