Fløtegratinert fisk med ost og Crème fraîche

Fisk trenger ikke å være kjedelig, denne fløtegratinerte fisken er kjempegod og så enkel å lage. En kjempegod middag på en halvtime 🙂

1

2

4

Fløtegratinert fisk med ost og crême Fraiche
Serves 5
200-220 grader i 20-25 minutter
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
25 min
Total Time
35 min
Prep Time
10 min
Cook Time
25 min
Total Time
35 min
Ingredienser
  1. 4 Laks eller ørret fileter og 3-4 torskeloin
  2. 1 ts Crème fraîche pr filet
  3. 1,5- 2 dl tine kremfløte
  4. Litt revet mozarella ost
  5. salt og pepper
  6. sitron pepper
  7. Asparges topper
  8. Asparges bønner (frosne)
Slik gjør du
  1. Ha fisken i en ildfast form ca 23*27 cm, ha over krydder og legg så en ts Crème fraîche oppå hver fiske filet.
  2. Fordel asparges toppene og asparges bønnene i formen og over fisken.
  3. Ha over fløten og tilslutt revet ost
  4. Stek på 200-220 grader i ca 20-25 minutter
Tilbehør
  1. Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat
  2. Brokkoli og kokte gulerøtter
  3. Agurksalat og rømme
  4. Eventuelt litt smeltet smør som saus
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar