Sliders med kjøttbolle

Enkel og rask fingermat perfekt for store og små. Deilige Brioche hamburgerbrød fylt med kjøttbolle, saus og mozarella ost.

1

IMG_9121

Sliders med kjøttboller
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
15 min
Total Time
30 min
Prep Time
10 min
Cook Time
15 min
Total Time
30 min
Ingredienser
  1. Brioche Hamburger brød (meny selger dem)
  2. Kjøttdeig - Beregn 60 gram kjøtt pr kjøttbolle og 1 bolle pr slider, ta så mye du trenger etter hvor mange du ønsker å lage
  3. Finhakket løk
  4. salt og pepper etter smak
  5. 1/2 ts sukker
  6. 1/2 ts paprika pulver + litt salt og pepper i sausen
  7. 1/2 boks hakkede tomater
  8. 1 dl vann
  9. revet mozarella ost
Slik gjør du
  1. Finhakk løk og bland i kjøttdeigen sammen med salt og pepper. Form kjøttdeigen til boller som veier ca 60 gram.
  2. Stek kjøttbollene på middelsvarme til de har fin stekeskorpe
  3. Tilsett hakket tomat og vann og la koke på svak varme, tilsett krydder + sukker i sausen.
  4. Ha bunnen av brioche brødene i bunnen av en ildfast form.
  5. Legg på litt saus i midten av brødet, legg på en kjøttbolle og ha litt saus over bollen.
  6. Tilsett godt med revet ost
  7. Ha på toppen og avslutt med litt revet ost på midten.
  8. Stekes på 225  grader i ca 5-7 minutter eller til osten er godt smeltet.
  9. Nytes med hendene 🙂
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar