Sliders med kjøttbolle

Enkel og rask fingermat perfekt for store og små. Deilige Brioche hamburgerbrød fylt med kjøttbolle, saus og mozarella ost.

1

IMG_9121

Sliders med kjøttboller

Prep Tid 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 30 minutes
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • Brioche Hamburger brød meny selger dem
  • Kjøttdeig - Beregn 60 gram kjøtt pr kjøttbolle og 1 bolle pr slider ta så mye du trenger etter hvor mange du ønsker å lage
  • Finhakket løk
  • salt og pepper etter smak
  • 1/2 ts sukker
  • 1/2 ts paprika pulver + litt salt og pepper i sausen
  • 1/2 boks hakkede tomater
  • 1 dl vann
  • revet mozarella ost

Slik gjør du

  1. Finhakk løk og bland i kjøttdeigen sammen med salt og pepper. Form kjøttdeigen til boller som veier ca 60 gram.
  2. Stek kjøttbollene på middelsvarme til de har fin stekeskorpe
  3. Tilsett hakket tomat og vann og la koke på svak varme, tilsett krydder + sukker i sausen.
  4. Ha bunnen av brioche brødene i bunnen av en ildfast form.
  5. Legg på litt saus i midten av brødet, legg på en kjøttbolle og ha litt saus over bollen.
  6. Tilsett godt med revet ost
  7. Ha på toppen og avslutt med litt revet ost på midten.
  8. Stekes på 225  grader i ca 5-7 minutter eller til osten er godt smeltet.
  9. Nytes med hendene 🙂

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.