Nydelig kremete Radiatori pastagryte

En kjapp og nydelig rett elsket av store og små. Laget på under en halvtime. Som alltid alt i en gryte som gjør det hele både enkelt og nydelig i smak.:)

2

1

3

Kremete radiatori pastagryte
Serves 4
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
15 min
Total Time
30 min
Prep Time
10 min
Cook Time
15 min
Total Time
30 min
Du trenger
  1. 400 gram Radiatori pasta (fåes kjøpt på meny butikker) Eventuelt kan du bruke skruepasta eller penne hvis du ikke får tak i radiatori.
  2. 400 gram kjøttdeig
  3. 1 løk
  4. 3 fedd hvitløk
  5. 1 vårløk
  6. 1 boks hakkede tomater
  7. 200 gram revet cheddar/mozarella osteblanding
  8. 2,3-3 dl kraft av mørk buljong
  9. 1,5 dl tine kremfløte
  10. 1 ts salt
  11. 1 ts sort pepper
  12. 1 ts paprika pulver
  13. 1/2 ts cumini / spisskummen
Slik gjør du
  1. Forvarm stekeovnen til 230 grader
  2. kok pastaen som anvist på pakken, når den er klar sil av vann og sett til siden.
  3. I en dyp panne eller gryte har du i litt smør
  4. Tilsett kjøttdeig, krydder, løk og hvitløk og stek til kjøttdeigen er brun og ferdig stekt.
  5. Ha i kraft, hakkede tomater og den kokte pastaen og rør godt.
  6. La det småkoke under lokk i 5 minutter
  7. Tilsett halvparten av osten og fløten og bland godt. ( hvis du har laget i en høy gryte som ikke tåler å stå i stekeovnen må du nå ta maten over i en ildfast form før du fortsetter med trinn 8
  8. Fordel resten av osten på toppen og avslutt med å strø hakket vårløk over.
  9. Sett pannen inn i ovnen og la stå i ca 3 minutter, til osten er smeltet.
  10. Klar til servering 🙂
Spiselise http://www.spiselise.no/
Nydelig 🙂

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar