Pinnebrød på pølse

Vi griller litt pølser i løpet av sommeren. Alle de late dagene hvor dagen tilbringes på stranden så barn og hund får kjølt seg ned, da er det veldig enkelt og koselig å heller fyre opp grillen isteden for å dra hjem i finværet og lage middag. Og lage pinnebrød deig er gjort på 3 minutter, og utrolig godt å snurre rundt pølsa før du griller den. Et godt alternativ til lompe og pølsebrød.

Pinnebrød: (4 porsjoner)

  • 4 dl hvetemel
  • 2 ts sukker
  • 1 ts salt
  • 2 ts bakepulver
  • 0.75 dl bakeolje eller soyaolje
  • ca 1,5 dl vann
  1. Bland alt det tørre i en bolle
  2. tilsett vann og olje
  3. bland godt med en gaffel,  bruk hendene for å kna deigen i sammen, er den litt våt så tilsetter du litt mer mel til du får en fin fast deig.
  4. Ha deigen over i en pose. (Ha litt olje i posen før du har oppi deigen så den ikke klistrer seg fast i posen.)
  5. Snurr rundt pølsen og grill til den er brun og fin.

1

Bonusbilde av valpeskvalpen vår med sandete våt snute som er fornærmet når han ikke får pølse med pinnebrød  <3 🙂

IMG_8168

2 Comments

Legg inn en kommentar