Taco kyllingklubber

Kjempegode kyllingklubber marinert i tacokrydder. Jeg serverer med ris, bønnestuing og lettstekte grønnsaker som paprika,løk, chili og maiskorn. Du kan selvsagt serverer med det du liker best 🙂

1

23IMG_7521

Taco kyllingklubber
Serves 4
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
30 min
Total Time
40 min
Prep Time
10 min
Cook Time
30 min
Total Time
40 min
Du trenger
Taco kyllingklubber
  1. 1 pakke ferske kyllingklubber
  2. 1,5 ss tacokrydder - oppskrift på tacokrydder HER
  3. 2-3 ss olivenolje
  4. 1/2 rød chilipepper i tynne skiver
  5. 1,5 dl Tine kremfløte
  6. 0,5 dl vann
Bønnestuing
  1. En boks kidney bønner skylt i kaldt vann
  2. ca 0,5 dl Tine kremfløte
  3. Litt salt og pepper
Grønnsaker
  1. 1/2 løk i skiver
  2. 1/2 rød paprika i tynne strimler
  3. 1/2 hakket chiliPEPPER
  4. 1/2 liten boks maiskorn
Slik gjør du
Kyllingklubber
  1. Forvarm stekeovnen til 200-220 grader
  2. bland tacokrydder og olivenolje i en bolle, rør godt
  3. Ha marinaden over kyllingklubbene og smør ut med en pensel
  4. Brun kyllingklubbene i en varm panne med smør, 2-3 minutter på hver side
  5. Ha over fløte og vann og sett hele pannen inn i stekeovnen i 15-20 minutter eller til klubbene er gjennomstekt. (hvis pannen din ikke kan inn i stekeovnen kan du ha det over i en ildfast form)
Bønnestuing
  1. Ha bønnene i en gryte med smeltet smør, la surre 3-4 minutter mens du rører
  2. Ha over litt salt og pepper, tilsett fløten og rør godt. La småkoke et par minutter
  3. Bruk en potetmoser og mos bønnene litt, rør godt, klar til servering.
Grønnsaker
  1. Ha grønnsakene i en gryte med litt smør og olje, stek på middelsvarme mens du rører jevnlig i 3-5 minutter. De skal være blanke og litt myke
Servering
  1. Serveres med kokt ris og ønsket tilbehør . Bruk sausen fra kyllingklubbene over risen og kyllingen, kjempegodt 🙂
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar