Wienerbrød med eple og kanelfyll på 1-2-3

Enkelt og nydelig wienerbrød med deilig eple og kanelfyll, perfekt til kaffen. Disse er perfekte til anledninger hvor du trenger noe kjapt og godt å servere, eller bare har lyst på noe kjesk 🙂

1

IMG_7441

Wienerbrød med Eple og Kanel
Serves 6
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
20 min
Total Time
30 min
Prep Time
10 min
Cook Time
20 min
Total Time
30 min
Du trenger
  1. Butterdeig (jeg kjøper fryst fra butikken)
  2. Kanelfyll- Her har jeg brukt ferdigkjøpt, du kan enkelt lage det selv med smør, kanel og sukker.)
  3. Eplesyltetøy
  4. Egg til pensling
  5. Valnøtt til pynt
Slik gjør du
  1. Del hver butterdeigplate i to og kjevle forsiktig ut til firkanter
  2. Bland 4 ss eplesyltetøy med 2-3 ts kanelfyll ( lag mer etter hvor mange wienerbrød du skal lage, denne holder til ca 6 stk.)
  3. Legg en klatt midt på firkanten.
  4. Brett det ene hjørnet rett over til motsatt hjørne så du får en trekant.
  5. klem sammen kantene.
  6. Pensle med egg og ha på noen valnøtter
  7. Stekes på 200 grader i 17-20 minutter.
  8. Bør avkjøles litt før servering, fyllet er ganske varmt i starten 🙂
  9. Ha over litt melis glasur før servering. ( Bland littmelis, litt melk og noen dråper vanilje essens, rør til passe tykkelse, ikke for rennende)
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar