Wienerbrød med Egg, Chorizo pølse og ost på 1-2-3

Denne retten er perfekt til frokost, brunsj,lunsj eller kveldsmat. Kjempe enkelt og knallgodt !! Her forsvant de på 1-2-3 🙂 Chorizo pølse kan erstattes med skinke,salami eller bacon.

IMG_6428

1

2

wienerbrød med egg, chorizo pølse og ost
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
20 min
Total Time
30 min
Prep Time
10 min
Cook Time
20 min
Total Time
30 min
Du trenger
  1. Butterdeig ( kjøpt ferdig deig i frysedisken på butikken, 1 plate gir 2 brød/skiver)
  2. Litt løk
  3. Litt paprika
  4. Litt purreløk
  5. Litt chorizo pølse
  6. Litt squash
  7. revet ost, gjerne cheddar blanding
  8. 1 egg pr brød/skive
  9. salt og pepper og litt chilipulver
Slik gjør du
  1. Kutt fyllet i biter
  2. Kjevle en plate butterdeig slik at den blir dobbelt så bred.
  3. Del platen i to og kutt en firkant på deigen som er ca 1 cm inn fra kanten. Prikk med en gaffel i midten.
  4. Legg fyll, grønnsaker, kjøtt og ost inni den prikkede firkanten, kanten rundt skal være bar.
  5. Stek på 200 grader i ca 10-12 minutter
  6. Ta ut av ovnen og ha ett egg oppi hvert brød/skive
  7. Ha på litt salt og pepper
  8. Stek videre i 5 minutter
  9. Ta ut av ovnen og ha på litt revet ost, stek videre et par minutter eller til osten har smeltet.
  10. Ha på litt chilikrydder og litt purreløk på toppen.
  11. Klart til servering 🙂
Tips
  1. Du kan bruke det du liker av krydder og grønnsaker oppi. Du kan også piske eggerøre og helle oppi istedenfor hele egg.
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar