Frityrstekte Mozarella kuler

Frityrstekt mozarella er perfekt som tilbehør til hamburger eller annen grill mat. kan også spises som snack alene sammen med litt god dip.
Det er raskt og enkelt å lage og perfekt for oss som elsker smeltet ost 😀

1

Frityrstekte mozarellakuler
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
2 min
Prep Time
5 min
Cook Time
2 min
Du trenger
  1. Små mozarella baller
  2. 1 egg
  3. Litt hvetemel
  4. Litt griljermel
  5. litt salt,pepper og litt chili krydder eller annet krydder for å spice den opp litt i smaken.
  6. Nøytral frityr olje
Slik gjør du
  1. Ha egg,hvetemel og griljermel i hver sin bolle, pisk egget med en gaffel.
  2. Ha krydder i griljermelet og bland godt
  3. Varm opp frityrolje
  4. Rull osten i melet så den er godt dekket, deretter i egget så i geriljamelet.
  5. Ha over i den varme oljen, stekes et par minutter til den er fin og gylden brun
  6. Legg over på et tørkepapir
  7. Server som side tilbehør til hamburger eller med en chilisaus dipping som fingersnack.
Spiselise http://www.spiselise.no/
#fristyrstektost

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar