Oboy Sjokoladekake

Denne sjokoladekaken er perfekt til barnebursdager. God bunn og jobbe med og smaker kjempegodt.

1

Her har jeg laget en Ninja Turtle kake med denne oppskriften og hjemmelaget lmf fondant. Fylt med melkesjokolade ostekrem

2

Oboy sjokoladekake
Write a review
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
2 hr 10 min
Total Time
3 hr 20 min
Prep Time
20 min
Cook Time
2 hr 10 min
Total Time
3 hr 20 min
Du trenger
  1. 500 gram Hvetemel
  2. 500 gram sukker
  3. 250 gram Oboy
  4. 6 dl vann
  5. 340 gram usaltet smør, romtemperert
  6. 6 egg
  7. 1 ss Natron
  8. 3/4 ts bakepulver
  9. 1 1/2 ts salt
Slik gjør du
  1. Mål opp alle ingrediensene, bland alt det tørre unntatt sukkeret og oboy i en bolle. Sikt dette over i en større bolle.
  2. Bland vann og Oboy pulveret og rør godt til alle klumpene er ute.
  3. Ha smør og sukker i en bakebolle, pisk dette luftig i 8-10 minutter.
  4. tilsett to og to egg, la eggene blandes godt inn før du tilsetter de to neste.
  5. Tilsett så 1/4 del av det tørre. Tilsett så 1/3 av oboy'en – fortsett slik til det er tomt.
  6. La det mikse godt ett minutt.
  7. Ha over i en 34*36 cm (rundt om den størrelsen) langpanne eller fordel røren i to 20-22 cm runde former. Eller en større rund form.
  8. Denne oppskriften gir ca 2,5 l røre.
  9. Stekes i langpanne på 175 grader i 1 time og 20-30 minutter. Og 1 t -1 t og 10 minutter i runde former.
  10. Stikk en tannpirker eller strikke pinne inn i kaken, om ikke det kommer ut kakerøre på pinnen så er den ferdig.
  11. La avkjøle i formen, og la den bli helt kald, gjerne kjøleskap kald, før du begynner å fylle og pynte den.
Spiselise http://www.spiselise.no/
#oboysjokoladekake

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar