Nydelig Spicy Torskepanne

Denne retten laget pappa mye når jeg var liten, vi hadde ikke alltid så mye penger men vi hadde hagen full av grønnsaker og poteter, i tillegg fisket pappa hver dag så vi hadde mye fisk. Han var også en mester på kjøkkenet.  Denne retten er helt nydelig og en av mine favoritt fiskeretter. Den er i tillegg til ekstremt smakfull og veldig rask å lage. Selv de som ikke liker fisk spiser denne 🙂

2

Spicy Torskepanne
Serves 1
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
20 min
Total Time
30 min
Prep Time
10 min
Cook Time
20 min
Total Time
30 min
Du trenger
  1. 6-8 små poteter (3 store)
  2. En halv rød chili
  3. En halv rød paprika
  4. 1/4 purre løk
  5. 1/3 løk
  6. 100 gram torsk
  7. salt og pepper
Slik gjør du
  1. Vask og kutt potetene i små biter
  2. Kutt opp grønnsakene
  3. Kutt fisken i biter
  4. Ha potetene i en panne med smør og olje, stekes og røres til de har fått en fin brunfarge. (6-8 minutter)
  5. Ha i løk og chili og la surre et par minutter
  6. Tilsett fisken og en klatt med smør, rør jevnlig og stek i 3 minutter
  7. Ha i paprika og purre, rør jevnlig og stek i 3 minutter til.
  8. Smak til med salt og pepper
  9. Klar til servering
Spiselise http://www.spiselise.no/
Kjempegodt 🙂

#torskepanne #fiskemiddag #spicytorsk

2 Comments

  1. Denne var kjempegod! Byttet torsk med steinbit da vi hadde det i hus, og purre ble byttet med vårløk. Kunne nok ha brukt litt mer chili, men det blir neste gang ?

1 Trackback / Pingback

  1. Kremete Laks, bacon og reke pasta

Legg inn en kommentar