Kikka’s svinefilet på Grønnsakseng med gulrotpure

En nydelig oppskrift som min kjære venninne Christina ønsket å dele med oss 🙂

Du trenger:

  • 450 gram svinefilet (min var ferdig hvitløksmarinert )
  • 4 poteter
  • 1 pastinakk
  • 2 beter
  • 1 rødløk
  • 3 Vårpurre
  • 5 champignon
  • 3 gulrøter
  • bacon
  • 3,5 dl matfløte
  • litt kikkoman
  • salt, pepper, oregano, basilikum, timian.

Slik gjør du:

  • Kutte alt av grønnsaker og ha de oppi en stor form.
  • Stek bacon
  • Stek fileten så den får en stekeskorpe.
  • Ha bacon og filet oppi formen etter at du har kryddret grønnsakene.
  • Ha over 3dl fløte og kikkoman før du setter det i en forvarmet ovn på 200 grader. Ha steketermometer i fileten og la den stå til den har oppnådd 80 grader (godt stekt)
  • Hakk opp 3 gulrøtter i terninger som du koker i vann tilsatt karri og salt.
  • Når de er møre bruker du en blender og tilsetter 0.5 dl fløte og litt smør og kjører det til en purre. Smak til med salt og pepper.

1

Klar til servering 🙂

2

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar