Eplekake smuldredeig med havregryn

Lettere enn dette blir det nesten ikke ! Denne oppskriften gir litt mer å tygge på enn min forrige eplekake smuldredeig oppskrift.
Deilig eplekake med havregryn på null komma niks 🙂

2

Eplekake smuldredeig med havregryn
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
20 min
Total Time
30 min
Prep Time
10 min
Cook Time
20 min
Total Time
30 min
Du trenger
  1. 4 epler
  2. 2 ss sukker
  3. 1 ts Kanel
  4. 200 g smør
  5. 100 g mel
  6. 100 lettkokte havregryn
  7. 50 g sukker
  8. Rosiner og Nøtter (valgfritt)
Slik gjør du
  1. Kutt opp eplene i fine båter og bland dem med sukker og kanel
  2. ha eplebåtene i en ildfast form
  3. bland sukker,mel gryn og smør, bruk hendene til å smuldre smøret i melet, la det være litt klumpete.
  4. strø smuldre deigen over eplebåtene
  5. stek i 15-20 min på 200 C
Notes
  1. Server med vaniljeis og eller vaniljesaus,  super enkelt og godt 🙂
  2. Smuldredeig med havregryn kan også brukes over bær som blåbær, jordbær ,bjørnebær og bringebær 🙂
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar