Melkesjokolade ostekrem

Denne kremen er kjempegod og passer godt til sjokoladekake. Denne oppskriften er en stor porsjon og holder til en 4 lags sjokoladekake,(eks til dukke kake) da har du til og med litt igjen som kan snik maules eller dekorere noen muffins med 🙂 Trenger du mindre kan du halvere oppskriften. 

Du trenger:

  • 2 pk philadelphiaost med melkesjokolade
  • 450 gram smør
  • 500 gram melis
  • 1 stor melkesjokolade

Slik gjør du:

  • Smør og ost må være rom temperert og mykt
  • Smelt melkesjokolade over vannbad, når det er smeltet har du det over i en kald bolle. Sett til side og la det bli avkjølt men ikke kaldt og stivt. (kan settes i kjøleskapet for å få litt fortgang)
  • Ha osten i en bolle og pisk et par minutter
  • Tilsett smøret,og pisk godt et par minutter. (Jeg bruker K visp og Kitchenaid maskin)
  • Tilsett melis litt og litt, når alt er tilsatt pisker du massen i 2-3 minutter
  • Tilsett smeltet sjokolade i en tynn stråle mens mikseren går
  • La det hele piske i ca 5 minutter til du får en fin og fluffy krem.
  • Synes du den blir for myk kan du tilsette litt mer melis, og vil du ha den løsere kan du du tilsette 1 ss melk
  • Så er det bare å smøre kaken med herligheten 🙂

Kremen falt i smak hos store og små 🙂

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar