Lise’s Arme riddere

Dette var også en av mine barndoms favoritter. Arme riddere er perfekt å lage når brødet er blitt akkurat litt for tørt til at man har lyst å spise det.  Som liten hadde vi høner og alltid ferske egg, og tørt brød hadde vi ganske ofte også 😛 Så da blei det litt arme riddere på kveldene 🙂

1

Lise's Arme riddere

Prep Tid 5 minutes
Cook Time 5 minutes
Total Time 10 minutes
Servings 7

Du trenger

  • 3 egg
  • En dæsj kulturmelk 0.5 dl ca (vanlig melk kan også brukes)
  • En dæsj Kanel ca 1/2 ts
  • En klype salt 1/4 ts ca

Slik gjør du

  1. Ha eggene i en bolle eller dyp tallerken som er stor nok til en brødskive eller to
  2. Pisk eggene sammen med en gaffel
  3. Tilsett kulturmel, kanel og salt og pisk i sammen
  4. Dypp brødskiven godt i røren til begge sider er helt dekket. La de gjerne ligge ett minutt i røren.
  5. Stek i en varm panne med litt smør til de er brune og fine

Tips

Serveres med smør, sukker, syltetøy, gulost og sikkert masse annet som er godt å ha på også 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.