Lise’s Arme riddere

Dette var også en av mine barndoms favoritter. Arme riddere er perfekt å lage når brødet er blitt akkurat litt for tørt til at man har lyst å spise det.  Som liten hadde vi høner og alltid ferske egg, og tørt brød hadde vi ganske ofte også 😛 Så da blei det litt arme riddere på kveldene 🙂

1

Lise's Arme riddere
Serves 7
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
5 min
Total Time
10 min
Prep Time
5 min
Cook Time
5 min
Total Time
10 min
Du trenger
  1. 3 egg
  2. En dæsj kulturmelk (0.5 dl ca ) (vanlig melk kan også brukes)
  3. En dæsj Kanel (ca 1/2 ts)
  4. En klype salt (1/4 ts ca)
Slik gjør du
  1. Ha eggene i en bolle eller dyp tallerken som er stor nok til en brødskive eller to
  2. Pisk eggene sammen med en gaffel
  3. Tilsett kulturmel, kanel og salt og pisk i sammen
  4. Dypp brødskiven godt i røren til begge sider er helt dekket. La de gjerne ligge ett minutt i røren.
  5. Stek i en varm panne med litt smør til de er brune og fine
Notes
  1. Serveres med smør, sukker, syltetøy, gulost og sikkert masse annet som er godt å ha på også 🙂
Spiselise http://www.spiselise.no/

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar