Lise’s Arme riddere

Dette var også en av mine barndoms favoritter. Arme riddere er perfekt å lage når brødet er blitt akkurat litt for tørt til at man har lyst å spise det.  Som liten hadde vi høner og alltid ferske egg, og tørt brød hadde vi ganske ofte også 😛 Så da blei det litt arme riddere på kveldene 🙂

Du trenger: ( holder til 6-7 brødskiver)

  • 3 egg
  • En dæsj kulturmelk (0.5 dl ca ) (vanlig melk kan også brukes)
  • En dæsj Kanel (ca 1/2 ts)
  • En klype salt (1/4 ts ca)

Slik gjør du :

  • Ha eggene i en bolle eller dyp tallerken som er stor nok til en brødskive eller to
  • Pisk eggene sammen med en gaffel
  • Tilsett kulturmel, kanel og salt og pisk i sammen
  • Dypp brødskiven godt i røren til begge sider er helt dekket. La de gjerne ligge ett minutt i røren.
  • Stek i en varm panne med litt smør til de er brune og fine

Serveres med smør, sukker, syltetøy, gulost og sikkert masse annet som er godt å ha på også 🙂

1

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar