Kylling med sitron og tomat

Kylling og sitron er utrolig godt i sammen. Denne enkle delikate retten med deilig frisk og syrlig smak er perfekt en fredag eller lørdagskveld.

2c

Kylling med sitron og tomat
Serves 3
Write a review
Print
Du trenger
  1. 6 kylling overlår ( man kan bruke kyllinglår eller kyllingbryst, helst med skinn på )
  2. 3  fedd hvitløk
  3. 1 sitron
  4. 1 dl tørr hvitvin
  5. 5-6 små tomater
  6. salt og pepper
Slik gjør du
  1. Hakk hvitløk
  2. Del tomatene i to
  3. Press sitronen for saft, pass på at du får ut steinene, kutt sitronen i skiver etter du har tatt ut saften.
  4. Ha salt og pepper på kyllingen
  5. Stek kylling, med skinnsiden ned først, ca 8 minutter på hver side.
  6. Ta ut kyllingen og legg på et fat, ikke tøm ut stekefettet fra pannen
  7. Ha så hvitløken over i pannen
  8. Tilsett hvitvin og saften fra sitron, la surre et par minutter
  9. Ha oppi sitronskivene og tomat
  10. Legg kyllingen oppi pannen igjen og la småkoke i ca 5 minutter (pass på at kylling er gjennomstekt )
  11. Ha over litt salt og pepper
Notes
  1. Serveres med Hele stekte poteter, ris eller Couscous.
Spiselise http://www.spiselise.no/
Så er det bare å nyte det deilige måltidet 🙂

Vær den første til å kommentere

Legg inn en kommentar